انواع دیوارپوش
بدون دیدگاه

یکی از مهمترین جنبه های طراحی دکوراسیون و محل کار پوشش دیوار است. دیوار برای تقسیم فضاها استفاده می شود، اما می تواند به عنوان تزئین نیز عمل کند. امروزه استفاده از دیوارپوش در ساختمان ها به ویژه در بین صاحبان خانه رایج است این محصول برای بازسازی دیوارهای قدیمی و همچنین سازه های کاملاً جدید استفاده می شوند.

انواع دیوارپوش
انواع دیوارپوش

دیوار پوش باعث افزایش دید و زیبایی دکوراسیون داخلی محیط می شود. این کالا طیف گسترده ای از ویژگی های جنسیتی و فیزیکی دارند که هر کدام دارای توانایی های منحصر به فردی هستند. بسته به هدف و ویژگی های آن، انواع مختلفی انتخاب می شود.

دیوارپوش های داخلی و خارجی به 2 بخش تقسیم می شود. نوع خارجی با مقاومت بالا در برابر عوامل محیطی مانند باران و نور خورشید متمایز می شوند.

سنگ، ورق های کامپوزیت و غیره، آجر و غیره به عنوان نمونه هایی از پوشش های دیوار خارجی هستند؛ از طرف دیگر نوع داخلی طیف وسیع تری دارند و می توانند سلیقه های مختلفی را در خود جای دهند. در نتیجه، رقابت شدیدی بین تولیدکنندگان برای تولید انواع طرح‌های نفیس وجود دارد.

به همین دلیل بهتر است قبل از خرید با انواع این کالا و ویژگی های آن ها آشنا شوید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع پوشش ها این مقاله را دنبال کنید:

کاغذ دیواری

طرح‌ها و رنگ‌های مختلفی برای پوشش دیوار کاغذی وجود دارد که به کاغذ دیواری نیز معروف است. دیوارپوش ها در سبک های مختلفی تولید می شوند که کاغذ دیواری یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین نوع پوشش برای دیوار به شمار می رود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزئیات آنها و اطلاعات بیشتر در مورد این کاغذ دیواری، از پوشش های موجود در وب سایت ما دیدن کنید.

کاغذ دیواری

پس از صیقل دادن و سنباده زدن سطح زیرین، می توانیم کاغذ دیواری را نصب کنیم. پس از آن یک لایه چسب به دیوار می زنیم، مرحله بعدی این است که کاغذهای دیواری را به اندازه 5 سانتی متر بلندتر از حد نیاز ببرید و پشت آن ها را بچسبانید.

کاغذدیواری
کاغذدیواری

سپس کاغذ دیواری در مرحله بعد از گوشه ای به دیوار چسبانده می شود. ردیف ها را به درستی و منظم در کنار یکدیگر قرار می دهیم. مرحله آخر شامل برداشتن چسب از درزها با استفاده از یک اسفنج تمیز و مرطوب است.

دیوارپوش چوبی

اگرچه دیوارپوش های چوبی مقاومت بالایی دارند، اما ترجیحاً برای نگهداری طولانی مدت از پوشش های مختلف برای آنها استفاده شود. برای نصب این نوع محصول که عایق حرارت و صدا نیز می باشد زیرساخت مورد نیاز نیست.

ام دی اف، محصولی از چوب مصنوعی، به دلیل هزینه بالای چوب واقعی و حفاظت از محیط زیست، امروزه در ساخت این کالا استفاده می شود. ساخت پوشش دیواری چوبی شامل استفاده از تخته های چوبی پهن و باریک در رنگ های متنوع است. برای آویزان کردن این کالا هم به صورت عمودی و هم افقی می توان استفاده کرد.

دیوارپوش چوبی
دیوارپوش چوبی

نصب دیوار پوش چوبی

قبل از نصب این کالا، پلان کلی دیوارهای ایجاد شده بر اساس مشخصات دیوار الزامی است. کنترل سفتی در مرحله زیر انجام می شود سپس پس از اینکه سطح زیر کار از نظر فرورفتگی یا برآمدگی بررسی شد، بستر در جای خود قرار می گیرد و یا در صورت لزوم تعمیر می شود.

در این مرحله قطعات MDF و نئوپان چهار دور بر روی دیوار نصب می شوند تا از نصب مناسب این محصول اطمینان حاصل کنیم. این اجزا به صورت موازی و در فواصل از پیش تعیین شده به هم متصل می شوند.

زمان نصب اجزای پوشش دیوار در مرحله نهایی فرا رسیده است. روش دیگر شامل نصب دیوارپوش ها به طور مستقیم بر روی دیوار بدون استفاده از پیمانکاران فرعی یا واسطه است. همواره سعی کنید از نصاب برجسته و خبره برای نصب کمک بگیرید و از اقدام خودسر بپرهیزید.

دیوارپوش چرمی

در لابی هتل ها، ساختمان های اداری، ساختمان های آپارتمانی و مهدکودک ها، دیوارپوش چرمی اغلب استفاده می شود. روی این نوع محصول طرح های سه بعدی وجود دارد که در مقابل صدا و آتش نیز عایق خوبی است.

دیوارپوش چرمی
دیوارپوش چرمی

نصب دیوارپوش چرمی

دو روش برای نصب دیوارپوش چرمی وجود دارد. چسب های صنعتی در تکنیک اول هم روی سطح مورد نظر و هم در پشت این کالا استفاده می شود. در این روش پس از چسبیدن، کمی به چسب زمان می دهیم تا خشک شود. پس از قرار دادن دقیق کاور چرمی روی دیوار و اطمینان از قرارگیری صحیح آن، فشار وارد می کنیم تا محصول کاملا به سطح بچسبد.

روش دوم نیازی به استفاده از چسب های صنعتی ندارد زیرا برخی از تولیدکنندگان هنگام ایجاد این کاور چسب مخصوصی را پشت آن نصب می کنند که فقط با برداشتن ورق محافظ به دیوار متصل می شود.

دیوارپوش سه بعدی 3D

اگر از دیوارپوش سه بعدی استفاده کنید، دکوراسیون منزل شما حسی متمایز خواهد داشت این کالا هم ضد حریق و هم ضد آب و بادوام هستند. اگر از کاور سه بعدی 3D در طراحی خانه خود استفاده می کنید نورپردازی ایده آل را فراموش نکنید زیرا نور خوب منظره ای چشمگیر ایجاد می کند.

دیوارپوش سه بعدی
دیوارپوش سه بعدی

نصب دیوارپوش سه بعدی

نصب دیوارپوش های سه بعدی نیاز به گذاشتن یک پایه محکم دارد. با استفاده از پیچ و رول صفحه، این کار را با قرار دادن سینی زیر پانل ها در محل مورد نظر انجام می دهیم. در صورت نیاز ابتدا زیرسازی را تکمیل می کنیم سپس نورپردازی را سیم کشی می کنیم و در نهایت پانل دیواری سه بعدی را نصب می کنیم.

دیوارپوش سنگی

دیوارپوش سنگی به طور فزاینده ای در معماری مدرن، چه طبیعی و چه ساخته دست بشر این روزه ها بسیار رایج هستند. برای نبرای تمامی نقاط دیوار مانند دیوار پشت تلویزیون یا اطراف شومینه، از کاور های سنگی استفاده می شود. این نوع کالا در برابر ضربه و هرگونه خط و خش مقاومت بالایی دارند که از ویژگی های آن ها می باشد.

دیوارپوش سنگی
دیوارپوش سنگی

نصب دیوارپوش سنگی

قبل از نصب دیوارپوش سنگی، چسب سیمانی را با ماله روی سطح مورد نظر بمالید چسب سیمان را کم بمالید تا زمانی که سنگ را قبل از خشک شدن بچسبانید داشته باشید. پس از آن، شروع به چسباندن دیوارهای سنگی به همان روش کنید.

از ناخن های ثابت کننده برای نگه داشتن سنگ های زینتی صاف و بالا استفاده کنید گزینه دیگر برای پر کردن شکاف ها مخلوط کردن چسب با رنگ سنگ تزئینی است. برای این کار با قلم مویی که در این مخلوط آغشته شده است، سنگ را چسب سپس نصب کنید.

سپس رنگ سنگ و چسب را می توان به ترتیب با رنگ و پتینه مطابقت داد، برای انجام این کار از مقداری پارچه استفاده کنید درزگیر سازنده باید قبل از مرحله نهایی که شامل پاشیدن آن بر روی سطح مورد نظر است، داخل سمپاش ریخته شود و اقدام به نصب کنید.

انواع دیوارپوش در سایت پرینترس

دیوارپوش آلومینیومی

قطعات ساخته شده از کامپوزیت آلومینیوم برای ساخت دیوارپوش آلومینیومی استفاده می شود. این قطعات 4 میلی متر ضخامت دارند می توان این نوع محصول را در رنگ های یکدست، طرح دار و ترکیبی یافت، چسب محکمی که در پشت این محصول نصب می شود باعث می شود تا قطعات آلومینیومی به سرعت و به راحتی به دیوار چسبانده شوند.

دیوارپوش آلومینیومی
دیوارپوش آلومینیومی

نصب دیوارپوش آلومینیومی

دو روش برای نصب دیوارپوش های آلومینیومی وجود دارد؛ پانل های آلومینیومی در صورتی که سطح مورد نظر صاف و بدون برآمدگی و برجستگی باشد با استفاده از تکنیک اول مستقیماً بر روی دیوار نصب می شوند. در صورتی که سطح مورد نظر نیاز به زیرسازی داشته باشد، قبل از نصب دیوار پوش آلومینیومی ابتدا از پروفیل امگا شکل برای زیرسازی استفاده می شود.

دیوارپوش پی وی سی PVC

این نوع کالا مبتنی بر PVC در رنگ ها، الگوها و اندازه های مختلف ارائه می شود. دیوارپوش PVC ماندگاری بالایی دارد و در برابر آب و آلودگی غیر قابل نفوذ است. قابلیت تمیز شدن یکی از مزایای این محصول محبوب است، کاورهای پی وی سی برای تمامی فضاها مناسب بوده و طول عمر بالایی دارند و استفاده از آنها را در طولانی مدت مقرون به صرفه می کند.

دیوار پوش پی وی سی
دیوار پوش پی وی سی

نصب دیوارپوش پی وی سی

برای نصب دیوارپوش های پی وی سی ابتدا به یک سطح صاف نیاز داریم مانند تمامی انواع این کاور های دیواری. در نتیجه زیرساخت ها را در مرحله اول آغاز می کنیم. پوشش دیوار برای مناطقی که دیوار خم یا منحنی است در مرحله بعدی شروع به قوس شدن می کند سپس کاور پی وی سی با پیچ شدن به یکدیگر و اتصال به یکدیگر تقویت می شوند قرنیز به عنوان آخرین مرحله نصب می شود.

دیوارپوش فایبرگلاس

دیوارپوش فایبرگلاس از مواد طبیعی مانند کربنات، سیلیس، کوارتز و دولومیت برای ساختن این ماده به نام “الیاف شیشه” یا “فایبر گلاس” استفاده می شود. این محصول ساخته شده از این نوع الیاف بسیار مستحکم است و به شکل پارچه ای با نخ های زیاد است.

دیوارپوش فایبرگلس
دیوارپوش فایبرگلس

گرما به فایبرگلاس آسیب نمی رساند زیرا ماده ای قوی و مقاوم در برابر مواد شیمیایی است از آنجایی که این کالا فایبرگلاس غیر قابل اشتعال هستند، می توانند در سازه های مختلفی نصب شوند.

سرعت اجرا بالا، صرفه جویی در هزینه، صرفه جویی در زمان و عمر طولانی تنها گوشه ای از مزایای ویژه این کالا نسبت به سایر نوع آن است.

این محصول دارای عمر مفید 20 ساله بوده و برای استفاده در محیط های اداری، تجاری، مسکونی، ساختمان ها تفریحی و بهداشتی ساده می باشد.

نصب دیوارپوش فایبرگلاس

نصب این محصول فایبرگلاس قبل از نصب نیازی به فونداسیون و زیرسازی ندارد و به راحتی می تواند برآمدگی ها و فرورفتگی های سطح دیوار را بپوشاند.

این مورد درزها و ترک های دیوار را می پوشاند و در عین حال سطحی یکنواخت و صاف به آن می بخشد. این کاور قابل رنگ است و رنگ آمیزی در رنگ های مختلف نیز گزینه ای است. پوشش های فایبر گلاس بدون استفاده از مواد سمی یا خطرناک تولید می شوند که آنها را برای محیط زیست و به طور کلی نسل بشر ایمن می کند.

علاوه بر این، این محصول ضد آب است و بهترین انتخاب برای فضاهای مرطوب محسوب می‌شود، زیرا احتمال رشد قارچ، کپک و حشرات در الیاف آن وجود ندارد.

این کالا را می توان به عنوان عایق صوتی در نظر گرفت زیرا الیاف شیشه در ساختار مصالح وجود دارد. برای کاهش سر و صدا و جلوگیری از انتقال صدا به ساختمان بعدی، از پوشش دیوار ساخته شده از فایبرگلاس استفاده کنید. این محصول به عنوان عایق حرارتی نیز شناخته می شود زیرا علاوه بر عایق صدا از انتقال حرارت و شعله جلوگیری می کند.

دیوارپوش آکوستیک

این پوشش برای استفاده در مکان هایی که نیاز به جذب صدا دارند، مانند اتاق کنفرانس، آمفی تئاتر و سایر مکان های مشابه دیوارپوش آکوستیک مناسب است. برای ساخت روکش های آکوستیک از پارچه های پلی استر و الفین استفاده می شود.

دیوارپوش آکوستیک
دیوارپوش آکوستیک

نصب دیوارپوش آکوستیک

پس از اندازه گیری دیوار مورد نظر، روکش آکوستیک را نصب کنید. سپس پانل دیوار باید بریده شود. پوشش آکوستیک نباید مستقیماً روی دیوار نصب شود تا از آسیب محافظت شود. در عوض پانل های دیواری مورد نیاز است. برای نصب فوم آکوستیک روی پانل های دیواری در مرحله سوم برش آن را شروع کنید. برای این کار، چسب و ناخن گزینه هایی هستند.

پنجره مجازی سه بعدی

پنجره مجازی سه بعدی
پنجره مجازی سه بعدی

پنجره مجازی سه بعدی 3D نیز یکی دیگر از انواع دیوار پوش به شمار می رود. برای مشاهده انواع این محصول جذاب و جدید وارد قسمت پنجره مجازی شوید و انواع این دیوار پوش رو مشاهده کنید. این محصول که دارای نوردهی جذاب است بهترین کالا برای بهتر و جذاب شدن فضای بسته است.

نصب پنجره مجازی سه بعدی

نصب پنجره مجازی سه بعدی به 2 روش انجام می شود یکی قبل از انجام فوندانسیون و گچکاری توسط متخصص نصب می شود که بهترین حالت است اما نگران نباشید می توانید از پنجره مجازی سه بعدی آماده اتستفاده کنید و به سادگی آن را در هر مکانی که دوست داشتید نصب کنید.

دیوارپوش پلی استایرن

دیوارپوش پلی استایرن
دیوارپوش پلی استایرن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

جستوجو
مقالات مرتبط
فهرست